Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
100 g. saltede cashewnødder, groft hakket
75 g. sukkerfri marshmellows ( kan købes i super best, helsekostbutikker og netbutikken Frk. skrump)
85 g. sukkerfri mørk chokolade ( kan købes samme steder som ovennævnte)
2 spsk. vand.
Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg fik chokolade tilovers selvom jeg brugte 85 gram istedet for 100 som der stod i opskriften. Derfor så tænkte jeg på hvad jeg kunne gøre med den smeltede chokolade?
Jordbær havde jeg ikke - men hindbær kan vel også bruges? Jeg penslede de flotte store hindbær med chokolade og dryssede med frysetørret hindbær. Mon ikke de skal smage godt med et glas mousserende vin senere? Jeg har prøvesmagt et bær og det smager skøøønt!
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Hvordan smelter du marshmellows? Er det i vandbad eller hvordan? :)
SvarSletHej Fanny- de skal smeltes i en lille gryde ved ikke for høj varme, sammen med vandet (2 spsk)- det står lige udnder det 3. billede i opskriften ;-) Kh Sara
Slet