Salat med butterbeans, champignon, tomat og parmesan.
|
Foto: Sara B. Clausen. |
Denne skønne salat fik vi til aftensmad forleden sammen med en god bøf og bare lidt pesto på kødet som sauce. Det var virkelig et lækkert måltid som varmt kan anbefales. Jeg brugte Butterbeans fra dåse, da jeg ikke havde nået at lægge nogen i blød og koge dem. Det er en helt fin løsning og man sagtens bruges som alternativ til selv at gøre arbejdet, hvis det skal gå lidt tjep.
|
Foto: Sara B. Clausen. |
Salat:
1 dåse butterbeans Urtekram. (aternativt 150 g. tørrede lagt i blød et døgn og kogt ca.40 min)
250 g. champignon i skiver
200 g. flotte cocktail, blomme eller cherrytomat på stilk
20 g. hel parmesan, skåret i flager
3 spsk. hakket bredbladet persille
Dressing:
3 spsk. olivenolie
3 spsk- rapsolie
2 spsk. citronsaft
lidt revet citronskal
1 spsk. grovkornet dijonsennep
Salt og peber
Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen. Hvis du selv har udblødt og kogt bønnerne så bland dem med dressingen mens de endnu er lune, så optager de smagen bedre. Vend de øvrige ingredienser i salaten og server. Vi fik den med en lækker grillet peberbøf og lidt grøn pesto til sauce.
|
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Prøvede denne salat her til aften, dog minus champignon og mums den var god :) helt sikkert en jeg vil lave igen.
SvarSletDejligt at høre,var også selv begejstret for den og laver den uden tvivl også igen:-) kg Sara
SletKh selvfølgelig:-D
SletJeg har ikke kunnet finde butter beans til at koge så har anskaffet mig dem på dåse.. Varmer du dem for at få mest muligt ud af marinaden?
SvarSletDet fungerer også fint med dem på dåse- ja det er en god idé at lune dem lidt- marinaden optages bedst på den måde. Kh sara
Slet