Foto: Sara B.Clausen. |
Tagliatelle med Anderagú 3 pers.
1 stort andebryst ca. 420 g.
2 dl. god tomatsauce
½ dl. Rødvin
2 spsk. Finthakket pancetta el. god bacon
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 gulerod, fint hakkede
100 g. knoldselleri, finthakket
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1 håndfuld hakket frisk basilikum
1 håndfuld hakket frisk salvie eller 2 tsk. tørret
Salt og peber
Fjern hud og fedt fra andebrystet. Hak kødet i små
terninger. I en stor gryde varmes smør og olie. Tilføj de hakkede løg, gulerødder
og selleri og svits ved svag varme indtil løgene bliver klare. Tilsæt hakkede
pancetta eller bacon og steg med i et par minutter. Øg varmen til medium og
tilsæt Andebryst i tern og hakket salvie. Smag til med salt og peber. Steg
indtil anden er gylden. Tilsæt rødvin og reducer til det halve. Tilføj
tomatsauce og lad det simre i 30 minutter. Smag til igen og tilsæt basilikum.
Tilbehør: Kog ca. 500 g. frisk tagliatelle eller fettuccine al
dente. Dræn vandet fra og server vendt
med raguen og drysset med lidt persille og evt. parmesan.
Foto: Sara B.Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar