Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
3-4 pers.
Ca. 2 halve skiver lyst bondebrød el. ciabatta pr. person.
1 fed hvidløg skåret i halve
3 store solmodne tomater
½ rødløg, Finthakket
1 god håndfuld frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Evt. et par friske skiver mozzarella.
Hak tomaterne i tern. Bland med hakket basilikum, rødløg i små tern olivenolie samt salt og peber.
Rist brødskiverne ca. 5 min ved 200 grader så overfladen bliver tør. Gnid det med de halve hvidløgsfed. (Hvis du vil have frisk mozzarella på, så kom det på brødet nu og give det en tur i ovnen til det smelter).
Dryp med olie og top med tomatblandingen. Server straks.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar