Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
(8 store eller 12 små)
3 store æg
200 g. sukker
130 g hvedemel
125 g. flydende Becel margarine
100 g. makroner, knuste
1 tsk. bagepulver
1 tsk. mandelessens
kornene fra en stang vanilje.
150 g. frosne hindbær, drysset med 3 spsk. sukker.
Pisk æg og sukker samt vaniljekorn til en tyk og cremet masse. Vend mel, bagepulver og knuste makroner i dejen. Tilsæt flydende becel og lidt mandelessens. Hak hindbærene lidt ud, så de ikke ligger sig i alt for store klumper i bunden af formen. Vend forsigtigt hindbær i dejen med en dejskraber. Fyld i muffinforme og bag i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft (200 alm.) ca. 20-25 min (hvis de er store) mærk efter med en kødnål. I mindre forme skal de nok have 15-20 min.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Hej Sara!
SvarSletSådan lige på falderebet... Hvor mange grader har du din ovn til at stå på??
Hilsen Marie
Ved ikke om jeg når at give dig svar- men 175 varmluft- ellers 200 :-)
Slet