Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift som du kan finde på Suburban Training en rigtig fin blog. Jeg har dog ændret lidt i den.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser til en form på ca. 20x20 cm.
1 dåse kondenseret mælk (Nestle 397 g.)
1 dl. minimælk
450 g. rørsukker
115 g. smør
3 spsk. salty lakridsirup Johan Bulow
4 tsk. fine raw lakridspulver Johan Bulow
Bland kondenseret mælk, smør og sukker samt minimælk og lade det komme i kog. Når det begynder at boble, så skal du røre konstant rundt i 10 minutter. Massen bliver langsomt mere og mere sej. Pas på ikke at få noget på dig da det kan give slemme brændskader.
Efterfølgende kommes det i en skål, der kan tåle varmen, lakridsirup og pulver tilsættes og der piskes i ca. 10 min. Når massen begynder at samle sig og slippe skålen, skal den over i formen med bagepapir i. Du kan komme lidt husholdningsfilm over og glatte med en ske ovenpå filmen, så overfladen bliver glat. Lad nu køle i køleskab min. 3 timer. Herefter kan den skæres ud i tern.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar