Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 1 brød:
75 g. smør
2 store modne bananer
2 store modne bananer
200 g. muscovadosukker alt. brun farin
3 æg
200 g hvedemel
50 g. kokosmel
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
1½ tsk. vanilje
50. g valnødder
50. g hakket mørk chokolade
Rør smør og sukker blødt. Tilsæt et æg af gangen og pisk godt imellem hver æg. Hak valnødder og chokolade. Mos bananerne med en gaffel, det må godt være lidt groft. Bland mel, kokos, vanilje, salt og bagepulver. Vend bananen i æggemassen. Tilsæt herefter de tørre ingredienser. Vend til sidst chokolade og valnødder i dejen. Kom det i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag ca. 50 min. på midterste rille i en forvarmet ovn på 180 grader. Mærk efter med en kødnål for at være sikker på at der ikke hænger dej ved.
Foto: Sara B. Clausen |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Øj, ideen med en gang kokos i bananbrød/kage lyder særdeles lækker!
SvarSlet- Anne
Tak Anne , kan også love dig at det fungerer super! God påske. Kh Sara
Slet