Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 6 pers:
3 store appelsiner fileteret og skåret i tern
2 store æbler m. skræl , i tern.
3 bananer, i tern
1 bakke kernefri druer, halverede
150. g. god mørk chokolade, groft hakket
1 brik Arla vaniljecreme 12 % ( kom den 30 min i fryseren)
1 tsk. vaniljekorn
1 brik Milda til piskning 26%
(saft fra appelsiner.)
Pynt:
Halverede vindruer, appelsinfileter og revet mørk chokolade.
Start med at komme vaniljecremen i fryseren i 30 min. Skær herefter appelsinerne i fine fileter uden den hvide hinde, som ikke smager godt. Kom appelsiner og medfølgende saft fra skærebræt over i en serveringsskål. Fjern kernehus fra æbler og skær dem i mindre tern og vend med appelsiner og saft, så de ikke bliver mørke.
Skær banan og halver druer og kom det også i skålen. hak den mørke chokolade groft og kom i skålen.
Tag den kolde creme ud af fryseren og kom i en skål- pisk den til den er let og skummende. Pisk Mildafløden sammen med vaniljekorn i en anden skål. Bland 2/3 del af vaniljecremen med fløden (det bliver formentlig for meget med hele cremen, så du må gemme resten). Vend flødecremen i frugtblandingen og den appelsinsaft der er fra udskæring.
Pynt med appelsin i fileter, halverede druer og revet mørk chokolade.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar