Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg har allerede flere opskrifter på bloggen- men nu får I også lige denne. Server med ris, drysset med persille eller koriander,alt efter præference,og en klat cremefraiche.
Opskrift 4 personer:
Chili con pollo:
400 g. kyllingfars (Vælg gerne en god kvalitet fx. fra Frijsenborg 5 Gaarde)
Olivenolie
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg , finthakket
2 friske chilifrugter u. kerner, hakket (fx. toluca & golden cayenne)
2 x gulerødder i tern
10 cherrytomater skåret i kvarte
2 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret chili
1 spsk. oregano
1 kylling fond de chef
2 dl vand
saften fra en lime
1 brik hakket tomat
Chili beans ( den fra Bonduelle er god)
Salt og peber
Tilbehør:
4 dl. ris
5 dl. vand
salt
Desuden:
Bredbladet persille el. Koriander
Cremefraice
Svits kyllingfarsen i olivenolie i en god tykbundet gryde- gerne støbejern,. Når det er brunet tilsættes, krydderier, cherrytomater, hakket løg, hvidløg og chili og lad simre i yderligere 4-5 min.
Kom gulerødder og kvarte cherrytomater ved og pres limejuice over. Tilsæt hakkede tomater, kylling fond, vand og lad simre 30-45 min. Den skal tykne. Tilsæt chilibeans og lad simre yderligere 15 min.
Skyl risene i nogle hold vand. Koge dem derefter i ca. 12 min og lad trække i yderligere 10 min under låg.
Ved servering garner med en klat cremefraiche og drys med friske urter.
Find ogsæ Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar