Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
500 g. hakket kalv&svin
2 løg, hakket
1 rød chilifrugt, hakket
200 g. brune champignon i kvarte
2 gulerødder i små stave
1 fed hvidløg, hakket fint eller revet
4 -5 cm frisk ingefær, revet
1 tsk. korianderpasta (eller alternativt 1-2 spsk. friskhakket)
2 spsk. fishsauce
2 tsk. green curry pasta
160 ml. kokosmælk
Salt og peber
1 pakke (ca. 200 g). fuldkornsnudler
Sesamolie
Topping:
4 Iceberg salatblade
½ agurk i skiver på skrå
1-2 tomater i både
Tilbehør; lime eller citron til at klemme over retten ved servering. God stærk chilisauce.
Foto: Sara B. Hansen. |
Steg løg i lidt olie i en wok, tilsæt kødet og brun det (der må godt være lidt klumper af kød, ikke helt findelt). Tilsæt chili, ingefær, gulerod og champignon og svits det med nogle min. Herefter tilsættes fishsauce, koriander, karrypasta og svits det med nogle min. inden kokosmælken også tilsættes. smag til med lidt salt og peber.
Kog nudler efter anvisning, hæld vandet fra og vend nudlerne med lidt sesamolie.
Forsigtig løsnes 4 store blade fra Icebergsalaten og de skylles og drypper af.
Fordel nudler i salatskålene og kom herefter kødet over samt toppingen med frisk agurk, tomat.
Server med en god chilisauce.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Salatskål :-) - du er og bliver genial, Sara!
SvarSletElsebeth