Foto: Sara B. Hansen. |
Disse velduftende skønne snegle kan bestemt forsøde tilværelsen på en regnvejrsdag hvor solen kun finder vej i små kortvarige glimt.......
Snegle her fik en lidt anden form en normalt - jeg blev inspireret af et videoklip fra facebook. Super nemme at lave og altid rart med lidt variation over en elsket klassiker.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
2½ dl. lunet mælk
25 g. gær
600 g. hvedemel
3 spsk. sukker
½ tsk. salt
2 æg
70 g. smeltet smør eller margarine
Fyld:
60 g. smør, blødt
2 spsk. sukker
3 tsk. kanel
Pynt: Kanelsukker, perlesukker el. glasur.
Foto: Sara B. Hansen. |
Rør gøren ud i den lune mælk, tilsæt sukker og salt og rør herefter æg og smør i dejen og ælt melet i lidt af gangen til ønsket konsistens. Det skal være en blød og lækker dej. Dæk skålen til og lad dejen hæve en time.
Rør blød smør, kanel og sukker sammen i en skål.
Del dejen i to lige store dele og rul dem en af gange ud til en aflang firkant ca. 50 X 35 cm. Fordel fyldet på de to firkanter. og rul stramt sammen. skær nu i stykker på skrå som vist i dette videoklip.
Drys evt. med lidt kanelsukker eller perlesukker eller pynt evt. med glasur.
Drys evt. med lidt kanelsukker eller perlesukker eller pynt evt. med glasur.
Sæt på en plade med bagepapir og bag dem i 12- 15 min. ved 200 grader.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar