Foto: Sara B. Hansen. |
Yoghurt dressingen er smagt til med appelsinsaft, sukker, salt og peber og en lille smule sød sennep.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
1 lille salatkål, snittet fint
2 mindre æbler i halve tynde skiver
2 appelsiner i tern
1 bakke blåbær
1 håndfuld honningristede peanuts med sesamdrys ( købt sådan)
Dressing:
1 dl. yoghurt naturel
2 spsk. appelsinsaft
1 tsk. sukker
Salt og peber
½ tsk. sød sennep
Snit kålen fint og kom i en skål. Skær enderne af appelsinerne og skær herefter skallen af. Gem endestykkerne så du kan presse saften ned i dressingen.
Behold saften fra appelsinerne på skærebrættet. så kan du nemlig vende æblerne i det mens du skærer dem og undgå at de bliver brune :-)
Skyl blåbær. Vend det hele sammen. Til sidst drysses salaten med de sprøde nødder. Dressingen røres sammen og serveres til salaten.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar