Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 2 personer:
2 æggeblommer
1 spsk. sukker
75 g. god mørk chokolade min. 70 % (gerne 80)
2 dl. piskefløde
2 makroner, knust
2 røde grapefrugtfileter
1 grøn vindrue, halveret
Foto: Sara B. Hansen |
Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Pisk fløden men ikke alt for stiv.
pisk æggeblommer og sukker til en helt hvid og luftig æggesnaps. Hæld den smeltede chokolade i æggesnapsen i en tynd stråle mens der hele tiden røres. Tilsæt lidt flødeskum og vend det sammen tilsæt efterfølgende mere af flødeskummet men gem lige til pynt af desserten. Vend med lette bevægelser moussen sammen. Fyld den på serverings glas - evt. ved at bruge en sprøjtepose så du holder glassene rene. Top med flødeskum, makron, grapefilet og en halv vindrue. Sæt på køl i mindst 2 timer inden servering.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar