søndag den 22. maj 2016

Vidunderlig hjemmerørt laksesalat, serveret på rugbrød med æg , nye kartofler og tomat til.

Foto: Sara B. Hansen.
Til frokost i dag blev rester fra aftensmaden i går, tryllet om til denne dejlige frokostret til to. Den blev indtaget i haven i det skønne vejr og med et godt glas øl til. Rigtig dejligt og god udnyttelse af rester så man undgår madspild!

Laksesalat:
1 grillet laksesteak, pillet af skindet.
1 forårsløg, hakket
2 spsk. kapers
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. mayonaise el. sandwichdressing med den fedtprocent du er til.
Lidt citronsaft.
3 spsk. dild, hakket
Friskkværnet peber og salt

Desuden:
2 skiver hjemmebagt surdejsrugbrød
2 smilende æg
6 små cherrytomater
2 nye danske kartofler,kogte og kolde
2 æg kogt i  7-8 min.

Rør ingredienser til laksesalaten sammen og fordel på rugbrødet.  Server med skiver af nye kartofler, tomat, smilende æg,dild og citron.

Find mig også på FACEBOOK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar