Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
4 kyllingbryst fileter
2 spsk. olivenolie
1 pakke parmaskinke ca. 60 g.
4 skalotteløg
2 fed hvidløg
250 g. markchampignon renset og skåret i kvarte
4 stængler hakket rosmarin
1 håndfuld bredbladet persille
1½ dl. hvidvin
4 dl. tomat passato
1-2 tsk. honning
salt og peber
Smør/olie til stegning.
Tilbehør:
1 spidskål skåret helt fint på mandolinjern og vendt med 1 spsk. citronolivenolie og eller ris.
Til garnering: Hakket persille.
Fjern fedtkanten fra parmaskinken og skær den i skiver. Steg dem sprøde i olivenolie på en god sauter pande (med låg til).Tag den sprøde skinke af panden og læg på køkkenrulle.Sæt til side.
Svits finthakket løg, hvidløg og hakket rosmarin i det fedt der er tilbage på panden. Efter ca. 4 min. hældes hvidvin over lad retten snurre i ca. 5 min. Tilsæt tomat, honning og salt og peber samt hakket persille, parmaskinke og champignon. Lad simre 10. min. Hæld saucen over i en anden beholder og tør panden af. Steg kyllingbryst fileterne krydret med salt og peber gyldent i en blanding af smør og olivenolie. Ca. 4 min på hver side. Hæld tomatsaucen over og lad retten småsimre under låg i 15 min. Inden servering garneres med persille.
Find mig også på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar