Foto. Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
1 dåse blandende bønner (Bonduelle)
1 rødløg, finthakket
1 rød og 1 grøn chili, u. kerner, hakket.
2-3 gulerødder fine, tern
300 g. grønne friske bønner, halveret og kogt.
4 spsk. friskhakket mynte
2 spsk. finthakket persille
Dressing:
1 lille fed hvidløg knust
3 spsk. citronolivenolie
1½ spsk. citronsaft
Salt og peber
1 tsk. honning el. sukker
Bland alle ingredienser til salaten. De grønne bønner skal koges ca. 5-6 min i saltet vand, dræn vandet fra og vend de stadig lune bønner med de øvrige ingredienser samt den sammenpiskede dressing. Lad gerne salaten trække i mindst 30 min.
Find mig også på FACEBOOK
Foto. Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar