Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser en lille bradepande:
4 æg
200 g. rørsukker
250 g. hvedemel
2 ytsk. bagepulver
1 dl. fløde 13%
150 g. smør
2 bananer
100 g. hakkede dadler
50 g. grofthakket mørk chokolade
50 g. hakkede valnødder
Foto: Sara B. Hansen. |
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Blad mel og bagepulver og rør det i æggemassen skiftevis med fløden. Smelt smørret, Lad det køle lidt og bland det i dejen. Mos bananerne og hak dadlerne og rør det i dejen. Kom dejen i en bradepande foret med bagepapir.
Drys de hakkede valnødder og chokolade henover toppen. Kagen bages i ca. 35 min ved 180 grader. Mærk efter med en lille kødnål og tjek at den er fast og der ikke hænger fugtig dej ved.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar