Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
2 små spidskål, snittet fint
2 knolde fennikel, snittet fint
4 forårsløg, snittet fint
1 bundt persille, hakket
1 bundt dild, hakket
1 håndfuld basilikum, hakket ( andre urter kan også bruges fx. mynte)
1 dl. tørrede tranebær
½ dl. honningristede solsikkekerner enten købt eller hjemmelavet se opskrift HER.
½ dl cashewnødder, gerne saltede
Dressing:
Saften af 1 økocitron samt lidt skal revet fint.
1 dl. olivenolie
2 tsk. honning
Salt og friskkværnet peber
½ tsk. spidskommen
½ tsk. hvidløgs pulver
Rens spidskålene og skyl den og snit den i meget tynde strimler, gerne på mandolinjern.Gør det samme med fennikelknoldene og forårsløg. Tilsæt de hakkede urter samt tranebær og bland det hele godt sammen. Ryst dressingen sammen og vend i salaten inden servering. Drys med de sprøde nødder og server.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar