Foto: Sara B. Hansen |
Vores hindbærhøst har været ret beskeden- jeg ved ikke om det skyldes at stiklingerne først blev sat i foråret? (er ikke så havekyndig) men de gror og jeg satser på at de næste år giver en masse. Vi fik til gengæld en stor portion af en af min mands kollegaer, som ikke selv havde plads til flere- så sødt af ham :-)
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser:
1000 g. friske modne hindbær, skyllet
400 g. rørsukker
1 stang vanilje
6 spsk. vand
4 tsk. kartoffelmel, rørt med vand til en jævning
Foto: Sara B. Hansen |
Kog hindbær, vand, vaniljekorn og stang samt sukker langsomt op under låg. Tag låget af og kog igennem i 3-4 min.
Tilsæt jævningen i en tynd stråle mens der røres.Kog til det tykner. Tag af varmen og hæld på en skål. Tildækkes med husholdningsfilm. Server afkølet med kold mælk.
Find mig også på Facebook.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar