Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4-6 personer.
1 pose fuldkornspasta fx. skruer ( 500 g)
Vand
salt
450 g. kyllingbryst, skåret i tern
1 pakke Løgismose kyllingpølser med citron og persille, i skiver (fx. Netto)
250 g. champignon, i skiver
2 løg, hakket
2 fed hvidløg, knust
2 friske røde chilier, hakkede
500 g. Passato ( passeret tomat på flaske eller i papkarton)
Sat og Peber
1 spsk. Oregano
1 spsk.Basilikum
1 karton Mornaysauce light (4 %)
1 dl. revet cheddar
1 dl revet parmesan
olivenolie til stegning
Gør grøntsagerne klar. Svits kyllingkødet i lidt olivenolie på en sauterpande, efter 5 min. tilsættes løg, hvidløg og krydderier samt chili, og chapignon, lad det svitse med 3-4 min. Tilsæt pølserne og svits dem lidt med. Tilsæt passato og smag til med salt og peber.
Kog pastaen al dente i saltet vand. Dræn vandet fra,
Riv osten fint og bland de to slags. Kom tomatsauce med kylling i bunde af et højt fad, kom en smule mornaysauce i klatter over, dernæst et lag pastaskruer, tomat og kylling, mornay og revet ost, endnu et lag med skruer og så slut af med tomat og kylling, mornay og revet ost. Sæt fadet i ovenen ved 170 grader(varmluft) i ca. 20 min.
Server gerne med en blandet salat.
Find mig også på: FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar