Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4-6 personer:
6 gode tykke koteletter
3 rødløg
500 g. champignon i skiver
2 fed hvidløg, tynde skiver
3 bøftomater i skiver ( egen frilandshøst!)
3 rosmarinkviste
Salt og Friskkværnet peber
2 spsk. Oregano
Olivenolie
250 ml. madlavningsfløde 8%
1 dl. kastanielikør
Ris:
3 dl. fuldkornsbasmatiris
6 dl. vand
salt
Broccoli:
1 hoved Broccoli, deles i buketter og dampes i lidt vand ca. 3-4 min.
Koteletter krydres med salt og peber og stegs 3-4 min på hver side på en grillpande(hvis du har en) i olivenolie. Kom dem i et ildfast fad. steg 6 store tomatskiver ( 12 hvis det er små tomater) og kom dem ovenpå koteletterne, drys med oregano og hakket rosmarin samt timian . Svits løg og hvidløg i tynde skiver i olivenolie på samme pande og kom efter nogle min champignon ved svits i ca. 4 min, hæld kastanielikør over og lad det svitse med nogle min. tilsæt fløden smag til med salt og friskkværnet peber.Hæld saucen over koteletterne. sæt i en 150 grader varm ovn og giv dem ca. 10-15 min. mens risene trækker.
Kog risene i ca. 20-25 min. til væsken er absorberet. lad dem trække efterfølgende i 10 min.
Damp broccoli i lidt saltet vand i 3-4 min så de endnu har bid.
Find mig også på: FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar