Foto: Sara B. Clausen. |
Det kan ikke blive meget nemmere men alligevel er det sund og lødig kost med masser af grønt.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
1 Flanksteak, hvidløgsmaineret, ca. 700 g.
1 mini romaine, salathoved
1 løg i skiver
3 gulerødder, revet
Agurk i have skiver
evt. andet grønt
1 pakke pitabrød(fuldkorn)
1½ dl. crmefraiche 5 % eller skyr
1 fed hvidløg
Salt og Peber
1½ tsk. tørret dild
evt. Lidt frisk dild, til toppen
Foto: Sara B. Clausen. |
Klargør alle grøntsager og rør dressingen sammen. Grill flanksteaken i ca. 10 min (afhænger lidt af tykkelsen) og lad den hvile i 5 min. mens du varmer pitabrødene kortvarig i ovnen. Skær tynde skiver af kødet med kniven på skrå og på tværs af kødets struktur. Server så man selv kan kombinere ved bordet.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar