Foto: Sara B. Clausen. |
Den er let, fugtig luftig og lækker og smager ikke spor af bønner ;-) It´s a must try!
Foto: Sara B. Clausen. |
Bagt i springform (28 cm i diameter):
200 g. bønner på dåse (eller udblødte og kogte)både hvide og sorte kan bruges
100 g. blødt smør eller kokosolie
100 g. rørsukker (el. sukrin/stevia svarende til 100 g)
100 g. smeltet mørk chokolade
1 tsk. tørrede vaniljekorn
1 nip salt
½ dl. kakao
1 tsk. bagepulver
½ tsk natron
5 æg
Tilbehør: Flormelis, friske bær, is
Blend bønner til en galt masse og tilsæt blødt smør samt sukker, blend yderligere til glat og samlet. Smelt chokoladen og tilsæt det mens den blendes. Bland Kakao, natron, bagepulver og vanilje og tlsæt skiftevis med æggene som kommes i et af gangen.
Fyld i en springform og bag ved 180 grader i 25-30 min. prik med en kødnål for at tjekke at den har nok. Lad køle. Kom ca. ½ tsk flormelis i en lille sigte og sigt det over. Pynt evt. med lidt lavendel og server evt. med is eller frisk frugt til,så bliver det en dessertanretning.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar