Foto: Sara B. Clausen. |
Smager skønt på et stykke godt rugbrød.
Kan også bruges som en lille forret på et ristet stykker brød. Man kan sagtens erstatte surimi med andet fx. rejer- eller krabbe (surimi er jo sådan set imiteret krabbekød og bruges i stor stil i sushi ;).
Ca.8 pers.
250 g. Surimi
1 lille dåse sprøde majs
½ agurk u. kerner i tern
1 bundt purløg
1 bundt dild
2 spsk. hakket persille
1 dl. græsk yoghurt
1 spsk. citronsaft
2 tsk. sød grov sennep (el. alm. blandet med honning)
Salt og peber
Skær surimi i skiver og skær agurk i tern kom begge dele i en røreskål. Tilsæt majskerner (drænet). Hak krydderurter og kom ved. Tilsæt græsk yoghurt,sennep, citronsaft rør sammen og smag til med salt og peber. Kom i en serverings skål og pynt evt. med purløgsblomster.
Find mig også på: Facebook
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar