Foto: Sara B. Clausen. |
Salat hører virkelig bare sommeren til og det er dejligt at variere dem lidt, ofte bliver det relativt hurtige salater og andre gange bliver salaten faktisk det man gør mest ud af og kød/fisk blot tilbehør :-)
4 personer:
1 frillice salat hoved
1 bakke sukkerærter, skåret på skrå
1 rødløg, tynde skiver
6 abrikoser, kvarte
½ agurk u. kerner, i halve skiver
½ honningmelon, små kugler lavet med med melon kuglejern.
1 dl solsikkekerner
1 stor spsk. honning
Rist solsikkekernerne på en pande med en spsk. honning til lidt gyldne og lad dem derefter køle bredt ud på bagepapir.
Skyl og dræn salaten godt. Pluk den i mindre stykker. Vend med agurk,rødløg, abrikoser som udkernes og skæres i kvarte samt melonkugler og ærter. Drus med solsikkekerner inden servering.
Server gerne med en klassisk olie-/eddikerdressing.
Find mig også på:FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar