Foto: Sara B. Clausen. |
4 personer:
Ingredienser
600 g. kyllinginderfilet el. bryst i strimler.
2 løg, hakket
1 fed solo hvidløg, presset
1 lille fin squash, små tern
2 gulerødder, små strimler
1 spsk. god Karry ( jeg brugte Urtekram stærk karry)
2 tsk. kanel
3 hele kardemommekapsler (fiskes op inden servering eller fortæl at de er der og skal sorteres fra)
½-1 tsk. chiliflager
Salt og peber
1 karton pasatto el fl. tomater
1 dåse kokosmælk
1 spk. kokosolie (el. anden olie)
Tilbehør : Ris (evt. vilde ris blanding)
Varm kokosolien op i en god dyb sauter pande med låg. Svits løgene nogle min. til klare. Tilsæt kylling og brun dem igennem ca. 5 min. Tilsæt karry, kanel, chili og hele kardemommekapsler og svits nogle min. Tilsæt tomat og kokosmælk og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
Kog ris efter anvisning på pakken eller som du plejer og server til retten.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar