Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg kalder den påskepasta fordi den har friske forårsfarver i form af bl.a. gul og knaldgrønne basilikumblade på en flødefarvet baggrund. Det er en "light version" med 7% cremefine. Serveret med frisk tagliolini pasta
( som forresten er på tilbud i Rema 1000 til 5 kr pakken denne uge!).
Ingredienser 4 personer:
3 bananskalotteløg, hakket fint
1 pakke bacon i skiver, små strimler
2 røde friske chilifrugter, hakket (med eller uden kerner alt efter smag)
1 fed solo hvidløg, Hakket
1 dåse søde og sprøde majs, drænet
En stor håndfuld persille, hakket
En stor håndfuld basilikumblade, hakket ( + lidt til garnering)
Salt og peber
1 spsk. grøntsagsfond
500 ml. cremefine 7%
Tilbehør: 500 g. frisk Tagliolini pasta , friskrevet Parmesan ( alt. grana pandano el pecorino)
Hak løg, chili og hvidløg samt krydderurter. Kom lidt olie en en gryde og svits bacon deri ca. 4 min. Tilsæt løg, chili samt hvidløg og lad svitse yderliger 3 min. Kom majs ved og svits 2 min. Tilsæt herefter fløden (cremefine 7%) samt grøntsagsfond (flydende)og varm igennem. Tilsæt hakket persille og basilikum og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som anvist i rigeligt saltet vand ca. 4 min. (længere hvis du ikke bruger frisk!) og vend den friskkogte pasta med saucen, Server garneret med friske basilikumblade samt friskrevet parmesan e.l.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Tror også din "Guderet" vil vække lykke herhjemme :-) Hvor er det fint med billedet af blomsterne nedenunder :-)
SvarSletTak Anette, ja elsker blomster og nyder at have fået have igen efter mange år i lejlighed (med kun en frodig altankasse :-) Håber I vil kunne lide retten hvis I forsøger. Kh Sara
Slet