Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser: ( 1 bradepande)
Kage:
350 g. sirup
250 g- sukker
100 g. smør
5 dl kærnemælk
750 g. hvedemel
2 tsk. natron
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nelliker
Glasur:
50 g. smeltet smør
250 g. Flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kakao
4 spsk. varm kaffe
Sirup, sukker og smør smeltes i en gryde og afkøles. Mel, natron og krydderier sigtes og røres i sirupsmassen skiftevis med kærnemælken.
Dejen fyldes i en bradepande som enten er foret med bagepapir eller smurt. Bagetid ca. 60 min. ved 150 grader. Kagen er endnu bedre dagen efter.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar