Foto: Sara B. Clausen. |
Halvdelen af farsen blev til små kødboller og den anden halvdel til større kyllingfrikadeller som er gode til madpakken- eller kan fryses til en anden dag.
https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345 |
https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345 |
Ingredienser 4 personer:
Kyllingkødboller:
900 g. hakket kylling
2 æg
1 dl. sesamfrø
1 dl. hvedemel
1 dl. mælk
1 grøn frisk chili, finthakket
1 rød frisk chili , hakket
2 tsk. løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk. femkrydderi
Salt og Peber
Kål og nudler:
1 lille spidskål, fintstrimlet
1 spsk. kokosolie
1 tsk stærk karry
2 tsk. thai krydderi bl.
1 pakke fuldkornsnudler
1 pose frost wok grønt
2 poser stir fry sauce med østers og forårsløg (Netto)
Desuden: Sweet chili sauce
https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345 |
Bland det hakkede kyllingkød med de øvrige ingredienser og form til små kugler evt. kan den ene halvdel laves til større frikadeller til en anden dag. Eller du kan lave små og fryse dem til brug i en suppe eller tomatsauce en anden dag.
Kom de små kødboller på en bageplade med bagepapir og steg ca. 20 min ved 200 grader til gyldne. Halver dem evt. når de er kølet lidt ned. Sæt til side.
kom kokosolien i en stor gryde eller wok og svits karry deri, tilsæt derefter kål og thaikrydder og svits kålen godt i 10 min. Tilsæt wokblaning, svits med 3 min. tilsæt stir fry sauce.
Kog nudlerne efter anvisning. Dræn dem og vend dem med gøntsagerne og tilsæt kyllingbollerne og varm igennem. Server evt. med sød chilisauce.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar