Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 2 personer:
Kylling:
2 kyllingbryst fileter
salt og peber
Chiliflager
smør
1 finthakket rødløg
2 spsk. flydende kyllingfond
1-1½ dl. fløde
1 spsk. frysetørret persille
Pesto:
1 stor basilikum
120 g. pinjekerner
1 dl. olivenolie
1 fed hvidløg
Lidt citronskal (øko- og kun den gule del)
2 tsk. citrosaft
½ tsk. salt
Lidt peber
Tilbehør: 1 bakke frisk tortellini med spinat og ricotta.
Foto: Sara B. Clausen. |
Pesto:
Kom basilikumblade, pinjekerner, hvidløg og citronskal i en blender og blend, tilsæt olivenolie og citronsaft og blend igen- smag til med salt og peber.
Kylling:
Krydder kyllingen med salt, peber og chiliflager og steg dem i smør ved medium varme ca. 6 min på hver side, kom det finthakkede rødløg på panden og tilsæt kyllingfond og fløde og frysetørret persille, lad simre nogle min. Kog pasaten efter anvisning på pakken ca. 3-4 min.Tag kyllingen op af saucen og placer på tallerken.Dræn og vend den friskkogte pasta med saucen på panden og anret ved siden af kyllingen. Server med pesto til.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Så lækkert :-) Absolut ikke sidste gang det står på menuen! Tak for en nem og simpel opskrift på 20 min., som smager, som om man har stået i køkkenet i flere timer!
SvarSletVelbekomme og tak for din feed back- Ja er det ikke bare så skønt, når noget så nemt, smager så godt! Rigtig godt nytår! Kh Sara
Slet