Foto: Sara B. Clausen. |
Min opskrift har en smule bid fra lidt cayennepeber- men efter min mening på den helt rette og stadig blide måde.
4 personer:
600 g. kyllingfillet, tern
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 fed hvidløg. knust
2 dl. hønsefond
1 knivspids cayennepeber
2 tsk.god paprika
1 tsk. Kyllingkrydderi (blandingskrydderi fra Naturalia)
Salt og peber
500 g. champignon, kvarte
2 spsk. tomatkoncentrat
1 dl. fløde
2 tsk. maizena, rørt ud i lidt vand
Tilbehør: Kartoffelmos og evt. ærter.
Mos:
1,5 kg. kartofler
1½-2 dl. mælk
lidt smør
Salt
Skær kyllingen i tern. Hak skalotteløget og rens og skær champignon i kvarte. Smelt smøret i en dyb sauterpande, svits skalotteløgene let gyldne, tilsæt kylling og svits det med, til det har skiftet farve over det hele. Tilsæt krydderier, hvidløg og champignon . Efter nogle min. tilsættes hønsefond, tomatkoncentrat og fløde og retten simrer ca. 20 min. Jævnes herefter med maizena rørt ud i lidt vand.
Skræl og kog kartoflerne i usaltet vand. Når de er møre, hældes vandet fra og kartoflerne moses med 1½ -2 dl. mælk og smages til med lidt salt og smør.
Find mig også på facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar