Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer
1 spsk. olivenolie
2 store kyllingbrystfilet skåret i mindre tern
2 løg, hakket
1 rød peberfrugt i tern
2 fed hvidløg
4 chorizopølser i skiver (ca. 150 g.)
2 spsk. Cajunkrydderi
250 basmatiris
400 g. mosede tomater på flaske
4 dl. kyllingfond
4 spsk. bredbladet hakket persille
1 bundt forårsløg i skiver
Friskværnet peber
Salt
Varm olien i en dyb sauterpande med låg til. Svits kyllingen til den bliver gylden, tilsæt chorizo og vend den sammen med kyllingen i nogle min. Tilsæt herefter løg, hvidløg og lad dem stege med nogle min.tilsæt peberfrugt, forårsløg og cajunkrydderi og ris og vend det sammen og hæld så kyllingfond og tomat ned til retten. Læg låg på og lad simre under låg i ca. 20-25 min indtil risene er bløde og væsken absorberet. Smag retten til med salt og peber. Garner med bredbladet persille.
Server straks.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar