Foto: Sara B. Clausen. |
Gode og enkle råvarer, som giver et godt resultat.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
150 g. mandler
2 dl øko rørsukker
75 g. blødt smør
200 g. finrevet kogte kolde kartofler
3 æg
1 tsk. vaniljepulver(Urtekram)
Revet skal af en ½ Økocitron
evt. flormelis til pynt.
Varm ovnen op til 175 grader. Blend mandler med skal til en grov mandelmel. Kom sukker og smør i en skål og pisk sammen, pisk æggene i et af gangen og pisk godt i mellem. Tilsæt finrevne kartofler, vanilje og mandemel samt revet citroskal og ven dejen god sammen. Kom i en smurt springform. Bag ca. 40 min. neders i ovenen. drys evt. med flormelis og revet citronskal.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345?ref=hl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar