Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Farsbrød:
1000 g. Kalv/flæsk 3-6 %
50 g. havregryn
1 løg, fintrevet
1 dl. mælk
2 æg
200 g.hytteost
1 spsk. timian
1 tsk. hvidløgspulver
Salt og Friskkværnet peber
1½ pakke bacon i skiver
Rosenpeber
5 dl. kalvefond
250 ml. Cremefine
1½ spsk. maizena udrørt i lidt vand
Syltede ribs:
500 g ribs
300 g syltesukker
Tilbehør: 500 g. grønne bønner, letkogte i saltet vand, nye kartofler.
Syltede ribs:
Skyl ribsene og tør dem forsigtigt. Rib dem, dvs. fjern bærrene fra stilkene med en gaffel. Kom ribs og sukker i en gryde og lad det stå og trække, til sukkeret er smeltet.
Kog det langsomt op, og lad det simre et par minutter. Hæld syltetøjet på rene glas
Farsbrød: Rør Farsen sej med salt, tilsæt herefter alle øvrige ingredienser og arbejd farsen godt igennem med piskeris med kødkroge. Smør et ildfast fad med lidt olie.
Form farsen til et "brød" og dæk det med Bacon. Drys med rosenpeber og lidt friskværnet sort peber.
Sæt i en 200 grader varm ovn i 20 min. Hæld en blanding af kalvefond og cremefine ved sten og lad den stge videre til den har fået ca. 1 time og baconen er sprød.
Kog imens kartofler og bønner. Jævn saucen med maizena og server "farsbrødet" med grønne bønner, kartofler og syltede ribs.
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar