Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
2 personer:
Fisken:
2 troskefileter (ca. 300 g.)
2 spsk. grøn pesto
1 pakke bacon
Salt og peber
Kartofler:
500 g. små nye kartofler i halve
1 bakke San marzano tomater (el. cherry.)
½ dl. god olivenolie med citron
Salt( jeg brugte citron flagesalt) og peber
5 kviste frisk rosmarin.
Salat:
1 bakke spæde salatblade, skyllet og slynget fri for vand
1/4 agurk små tern
½ Galiamelon i kugler
½ stykke Beyaz Peynir fra Taverna i mindre stykker.
Dressing:
5 spk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. hvidløgspulver
1 spsk grøn dressing mix (Urtekram)
1 spsk. honning
Salt og peber
Foto: Sara B. Clausen. |
Kartoflerne vaskes og skæres og vendes med citronolivenolie, salt og peber samt de halve tomater. Sættes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min til gyldne.
Salaten vendens sammen og dressingen røres og hældes over.
Find mig også på facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Det ser godt nok lækkert ud :)
SvarSletTak- det smagte skønt :-)
Slet