Foto: Sara B. Clausen. |
Har du rester fungerer de også super sammen med karrykrydrede nudler og grøntsager stegt i sesamolie eller smid dem i en tomatsauce og server til pastaen....næste gang laver jeg dobbelt portion og smider nogle poser i fryseren til dage med hurtig og let mad!
Foto: Sara B. Clausen. |
Mini oksefrikadeller:
1000 g. magert hakket oksekød
1 æg
½ dl. vand
1 fed hvidløg
2 spk. Cajunkrydderi (købt i Torvehallerne)
2-3 fintrevne kartofler
Salt og friskkværnet peber
4 spsk. rasp eller havregryn.
God solsikkeolie til stegning (bunden af panden skal være dækket).
Tilbehør: salat, agurk, tomat, avokado, rødløg, gulerod og pitabrød (to pr. person) samt 2 dl. cremefraiche 5% rørt med 1 spk. rød dressing krydderi fra Urtekram.
Vend alle ingredienser til farsen god sammen- brug gerne en el-mikser med kødkroge. Form små bitte frikadeller og steg dem i en god solsikkeolie til de er gyldne men ikke overstegt. Kom ikke for mange på panden af gangen da de skal steges ikke koges i væsken derfra ;-) Ryst panden godt med jævne mellemrum. Tag gerne op med en lille hulske så olien drypper fra.
Om nødvendigt kan de lunes i ovnen inden servering og fyldes så i pitabrød du kan bruge denne opskrift på: Pitabrød eller købte og servere sammen med de grøntsager man har lyst til og dressing.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar