Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
Salaten:
1 bakke blandede spæde salatblade
4 forårsløg
1 lille fast blomkålsshoved
7 små skiver brød ( jeg brugte fuldkorns baguette)
2 spk. olivenolie
1 drys urtesalt
1 bakke blåbær
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. honning
2 spsk. hvid balsamico
3 -4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Skyl salaten og slyng den godt og anret på bunden af salatskålen/fadet. Skær blomkålen i tynde skiver som anrettes ovenpå salaten sammen med forårsløg i skiver og blåbær. Rist brødet i olivenolie så det blive gylden og sprødt, drys med urtesalt lad det "dryppe lidt af " på et stykke køkkenrulle. Bræk i mindre stykker og kom ovenpå salaten. Pisk dressingen sammen og hæld over eller server den til så man selv kan dryppe den på.
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar