Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
6 dl. lunken vand
1½ tsk. salt
4 spsk. rapsolie
50 g. gær
2 tsk. kanel
175 g. mysli (fx. Isis fås i Rema 1000)
175 g. fint Rugmel
350-400 g. hvedemel
Drys: havregryn /hvid el. blå birkes
Foto: Sara B. Clausen. |
lad hæve en time under fugtigt klæde ved stuetemp. (bruger du halvdelen af gærmængde så lad koldhæve natten over).
Form til ca.16 boller eller rul dejen til en stor flad firkant (2½-3 cm tyk) og skær firkantede stykker. Lad nu efterhæve i 30 min. pensles med vand og drysses med lidt havregryn el birkes.
Bages ved 200 grader i 20-25 min.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar