Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
Salat:
1 bakke Napolitana salatblanding el. lign.
1 stor rød peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
2 tsk. honning
friskkværnet peber
Urtesalt fra Læsø
1 spsk. friskhakket timian
1 pose pinjekerner
Marineret feta:
En lille blok salatost, skåret i små tern
4 spsk. god olivenolie
1 tsk. tørret chiliflager
Læsøsalt
Friskkværnet peber
1 tsk. basilikum
½ tsk, hvidløgspulver
Start med at skære salatosten i tern og vend dem i en skål med de øvrige ingredienser og lad dem trække lidt.
Rens peberfrugten for kerner og skær i grove stykker. Vend på en varm pande med lidt olivenolie og tilsæt honning, timian, salt og peber og lad det svitse i 10 min. tid. De skal ikke blive helt bløde men det fremhæver sødmen i dem og giver dem en god karakter. Lad dem køle lidt. Rist pinjekerner på en tør pande og lade dem køle lidt. Skyl salaten og slyng den. Fordel salaten på et fad, vend peberfrugter i, drys med feta og marinaden der hænger ved og drys de ristede pinjekerner over.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar