Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 3- 4 pers.
150 g. røget laks, skåret i strimler
1 løg finthakket
150 g. frisk spinat
3 spsk. purløg, hakket
1 rød chili uden kerner, hakket
1 tsk. herbamare urtebouillon
1/4 madlavningsfløde
Friskkværnet peber
Salt
2 spsk. olivenolie
evt. lidt cherrytomater i kvarte.
500 g. frisk fettucine
Tilbehør: evt. brød og citronbåd
Gør grøntsagerne klar. Svits løget i lidt olie til det er klart. tilsæt chili og svits et par min. Hæld fløden ved og tilsæt purløg, salt, peber, bouillon. Vend spinaten i retten og lad den simre med i fløden, til den falder sammen. Kog fettucine efter anvisning og dræn vandet fra.
Vend laks og evt. cherrytomater i flødesaucen og lad varme med i få min. Vend med den friskkogte fettucine og server garneret med lidt purløg og evt. en citronbåd dertil.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar