Foto: Sara B. Clausen |
Det er nemt at lave og let at skære skiver af. Min form var lige stor nok (Eva Trio professionel rugbrødsform) så det blev en anelse mere fladt end ønsket. En god silikoneform på ca. 30 cm. vil nok passe. Man kan sagtens udskifte fx. valnødder med hasselnødder og eksperimentere lidt med andre frø og kerner.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser:
100 g. græskarkerner
100 g. solsikkekerner
100 g. mandler
100 g. valnødder
100 g. hørfrø
100 g. sesamfrø
1 dl. olie
5 æg
2 tsk salt
Bland alle ingredienser sammen og kom i formen og bag det ved 160 grader i ca. 1 time.
Ja, den er bare super lækker. Har bagt den nogen gange efterhånden.
SvarSletSmager også helt vidunderlig uden noget i ristet tilstand.
Ja, det er skønt- min yngste søn gik også og snusede i går og spurgte hvad er det der dufter så fantastisk ?- det viste sig så at være brødet her. De havde det med i skole i dag men har endnu ikke hørt hvad de synes om det :-)
SletJeg har undret mig om jeg er den eneste der synes at man kan nøjes med 50 ml olie og 1 tsk salt
SvarSlet