Foto: Sara B. Clausen |
Et virkelig dejligt tilbehør til ostebordet.
Ingredienser:
1 spsk. kastanjelikør
200 g. hele, tørrede
abrikoser
4 spsk. honning
2 spsk. Vand
1 spk. tørret rosmarin eller frisk i små buketter
50 g. valnøddekerner
4 spsk. honning
2 spsk. Vand
1 spk. tørret rosmarin eller frisk i små buketter
50 g. valnøddekerner
Kom alle ingredienserne i
en lille kasserolle.
Kog det langsomt op, skru ned for varmen, og lad det småsimre, indtil abrikoserne er ”mættede” og svulmet op.
Afkøl og server dem til ostebordet. God til blåskimmeloste.
Kog det langsomt op, skru ned for varmen, og lad det småsimre, indtil abrikoserne er ”mættede” og svulmet op.
Afkøl og server dem til ostebordet. God til blåskimmeloste.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar