Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser til et glas:
6 store blommer
150 g. muskovadosukker (alternativt rørsukker)
1 vaniljestang
½ tsk. raw liquorice pulver
½ dl. mørk rom
½ dl. vand
Flæk vaniljestangen og rør kornene ud i lidt sukker. kom muskovado, rom, vand og vaniljestænger og lakridspulver i en gryde og kog det op så sukkeret smelter. Skær blommerne i halve og kom i et ildfast fad. Hæld lagen over og bag dem i ovenen i ca. 12 min. Kom på et helt rent glas. Server til Ost eller som tilbehør til desserter som fx. is.
Det ser lækkert ud, men har du et forslag til, hvad der evt kan erstatte rommen, da der...som jeg, er en del mennesker, der ikke nyder alkohol.
SvarSletGodt nytår og tak for de fine indlæg du laver.
http://lav-buget-husholdning.blogspot.dk/
Hejsa, måske en dl. vand mere og lidt rom essens? Alternativt lidt citronsaft, lidt mere sukker og så ellers bare det samme. Tak og godt nytår til dig også! Håber "vi ses herinde" i det nye år også:-)
SvarSletMente en ½ dl. vand (1 dl. ialt).
SletOrh, det ser bare vildt lækkert ud!
SvarSlet- Kit
Tak, rigtig gode, glæder mig til at prøve dem til is eller anden dessert også!
Slet