Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser ca. 80 stk:
1 bæger pasteuriserende æggehvider
2½ tsk. pebermynteolie
400 g. flormelis
100 g. mørk smeltet chokolade.
Rør æggehvide og pebermynteolie sammen og tilsæt flormelis lidt af gangen til massen er fast og samtidig klistret.
Tril massen til små kugler på størrelse med en hasselnød og sæt dem på et stykke bagepapir. Tryk dem lidt flade så der kommer en fordybning i midten.
Smelt den mørke chokolade og kom i en pose. Klip et lille hul i det ene hjørne og kom smeltet chokolade i fodybningen af hver pastil. Lad størkne i nogle timer.
opbevar pastillerne i en kagedåse med papir imellem hver lag.
Tip: Man kan evt. tilsætte konditorfarve og lave røde, grønne og hvide pastiller. Så deles massen blot i flere små portioner og der æltes nogle dråber frugtfarve i massen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar