Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser ca. 12 stk:
50 g. gær
500 ml. mælk fx. letmælk.
2 spsk. lys el. mørk sirup
1½ tsk. salt
125. g. havregryn
200 g. grahamsmel
400 g. hvedemel
2 spsk. rapsolie
Rør gæren ud i den håndlune mælk. Tilsæt sirup, salt og rapsolie. Rør alle de øvrige ingredienser i dejen og ælt til dejen er samlet og slipper kanten. Lad hæve 60 min. til dobbelt størrelse.
Del i 12 stk. og rul til boller. Lad efterhæve 60 min. under fugtigt klæde. pensles med lidt vand eller mælk og ridses lidt på toppen, hvis mønster ønskes.
Bages i ca. 15 min ved 200 grader. varmluft. lad køle på rist.
Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
Uhm de her boller er blevet hele familiens yndlingsboller :-), men jeg skal nu have givet mig i kast med nogle flere af de lækre opskrifter fra din blog.
SvarSletHilsen din næsten kollega Gitte (G2) :-)
Hej Gitte, hvor er det dejligt at høre, jeg synes også selv at de er rigtig gode. Gid weekend.Kh Sara
Slet