Foto: Sara |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Opskrift ca. 24 stk:
En pakke rugbrødsblanding (fx. Amo´s solsikkerugbrød)
10 Tørrede abrikoser, hakket
100 g. Mørk chokolade min. 70 %, grofthakket
Lidt havregryn til drys
Bland rugbrød efter anvisning på pakken. Tilsæt hakket chokolade og abrikoser. Bland det godt sammen med rugbrødsdejen.
Sæt på en plade med bagepapir med to skeer, drys med havregryn. Lad hæve en time. Sæt i en forvarmet ovn på 175 grader og bag dem ca. 25- 30 min. tag dem ud og lad køle af på rist.
Kan fryses.
Denne kombination lyder lækker, Den kunne jeg godt finde på at lave selv,
SvarSletJeg har selv haft succes med boller af rugbrødsblanding, Jeg har lavet dem med hasselnødder og æble, de er især gode til mellemmåltider.
Tak, det er i hver fald en succes herhjemme! Æble og nødder lyder nu heller ikke værst.
SletDe ser meget lækre ud, også fine at have med til en lille togrejse!
SvarSletmor