Foto: Sara B. Hansen, |
Tip: vend pestoen med den lune perlebyg- så optager den mere smag.
Foto: Sara B. Hansen, |
Ingredienser 6 personer:
3 dl. perlebyg
7 dl. vand
1 spsk. grønsagsboullion
Lidt salt
200 g. blandet salat fx. rucola, spinat, romaine
1 stor håndfuld bredbladet persille
3 store spk. grøn pesto
Salt og peber
1 glas grillede perberfrugter
8 cocktail tomater i både
1 grøn peberfrugt i tern
1 rødløg, i tynde både
3 gulerødder revet
Skyl perlebyg godt i en sigte. Bring vand og salt + grøntsagsboullion i kog og tilsæt den skyllede perlebyg. Kog ved medium varme i ca. 20-25 min. Sluk for blusset og lad stå og trække lidt. Hæld vandet fra gennem en sigte.
Vend den lune perlebyg med pesto, salt og friskkværnet peber. Lad køle.
Skyl salaten og skær den i passende stykker. Vend med grøn peberfrugt, grillede perberfrugter skåret i mindre stykker,gulerod, løg og tomatbåde. Kom perlebyg ved. kom bredbladet persille over.
Foto: Sara B. Hansen, |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar