Foto: Sara B. Hansen. |
Derfor bugner fryseren med hot dog pølser(dog ikke de røde). Hvad skal man stille op med dem?
En idé kan i hver fald være børnenes oldemors opskrift på svensk pølseret! Det er ikke gourmetmad- men det smager rigtig godt - husk at klippe en masse purløg henover.
En idé kan i hver fald være børnenes oldemors opskrift på svensk pølseret! Det er ikke gourmetmad- men det smager rigtig godt - husk at klippe en masse purløg henover.
Jeg synes det er så hyggeligt med den håndskrevne opskrift med sirlig skråskrift- har dog valgt at peppe lidt op med flere krydderier en oldemor vil have valgt og med madlavnings fløde og bouillon i stedet for den helt fede piskefløde og sødmælk som hun havde valgt.Vi fik grønne bønner dertil.
Ingredienser 4 personer:
200 g. løg i tern
500 g. pølser i skiver
500 g. kogte kartofler i tern ( jeg brugte nok 650)
3 dl. madlavningsfløde
3 dl. boullion grøntsags eller svinekøds.
2 dl. ketchup ( Heinz er altså bedst!)
1 tsk. røget paprika
1 tsk. sød paprika
Evt. lidt cayennepber
1 fed hvidløg
Salt og peber
Evt. grønne bønner som tilbehør og masser af purløg til at klippe over retten.
Foto: Sara B. Hansen. |
Løg svitses i lidt olie, pølser svitses. Tilsæt paprika og evt. lidt cayennepeber, piskefløde, boullion, ketchup og lad det simre i 10-15 min. Tilsæt kartofler og lun godt igennem. Smag til med salt og peber og server med purløg klippet over og gerne lidt grønt til :-)
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar