søndag den 21. januar 2018

Chia- banan chokoladedessert med vaniljeskyr og blåbær.

Foto: Sara B. Hansen.
En dessert af den lidt sundere slags- smager rigtig skønt og er let at lave. opskriften giver enten to store eller 3 mindre portioner, af en efter min mening passende størrelse. Pynt med bær, nødder eller hvad du nu slev bedst kan lide.

Ingredienser:
2 bananer (gerne ret modne)
2½ tsk. kakao
½ tsk. vaniljekorn
2 spsk. chiafrø
1 dl. kokosmælk

Desuden:

3 spsk. skyr med vanilje
Blåbær
nogle skiver banan

Blend alle ingredienser til en jævn, cremet masse. Skrab lidt ned fra siderne undervejs. Fordel i dessertglas og sæt på køl i en times tid. Chiafrøene får cremen til at sætte sig.
Inden servering pyntes med vaniljeskyr, bananskiver og blåbær.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar