Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4. personer:
400 g. hakket oksekød
1 løg, i tynde både
2 fed hvidløg, knust
1 rød chili, u. kerner i strimler
2 gulerødder i halve skrå skiver
1 bundt forårsløg, skrå skiver
1 rød peberfrugt, strimler
250 g. brune champignon i tykke skiver
100 g. spinatblade, skyllet
3 små ruller ramen nudler ( der er normalvis 4 i en pakke)
2 store tsk. gul curry paste
1 liter vand
1 oksekød- eller grøntsags bouillonterning
1½ dl. fløde
salt og peber
Steg løg i lidt olie til de er klare ca. 3-4 min. Tilsæt det hakkede kød og hvidløg og brun det. Tilsæt chili, gulerod, champignon, 2/3 del forårsløg (gem resten til garnering) og peberfrugt og lad det stege med ca. 4 min.
Kom gul curry paste i, rør sammen og tilsæt vand og bouillonterning. Lad det simre 5 min. Tilsæt fløde og nudler samt spinat og lad simre yderligere 5 min, til nudlerne er næsten færdigkogte. Vend spinaten, den skal lige falde sammen, det tager 1-2 min. Smag til med salt og peber.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar